Приймаємо замовлення на бісквітні торти від 2 кг.
Ціна за 1 кг торта вказана без покриття та декору.
Всі торти покриваються шоколадним ганашем товщиною від 0,7 – 1 см.
Бісквіт з грецьким горіхом, бісквіт маковий з цедрою апельсина, ганаш на основі білого бельгійського шоколаду з грецьким горіхом, макова начинка, кавове кремю
Шоколадний бісквіт, ромова пропитка, хрусткий прошарок на основі чорного шоколаду, карамельне кремю, фундук, ганаш на основі чорного шоколаду та рому
Ванільний бісквіт, полуничне компоте, ванільний ганаш на основі білого шоколаду
Мигдалевий бісквіт, хрусткий прошарок на основі карамельного шоколаду, карамельне кремю з нотками солі, груша з ваніллю та легким ароматом кориці, карамельний крем-чіз
Карамелізоване листкове
тісто, ванільний ганаш з
маскарпоне, полуниця
Ванільний бісквіт, пропитаний кокосовим молоком, кокосовий хрусткий прошарок на основі молочного шоколаду, компоте зі шматочками манго та пюре маракуї, кокосовий крем на основі білого шоколаду, кокосових вершків та крем – сиру Маскарпоне
Шоколадний бісквіт, хрусткий шоколадний прошарок, шоколадне кремю на основі чорного, молочного та білого шоколаду з додаванням хрустких шоколадно-рисових кульок
Ванільний бісквіт, лаймова пропитка, фісташковий ганаш на основі фісташкової пасти та білого бельгійського
шоколаду, малинове кюлі, фісташкови крем-чіз
Мусові торти готуємо трьох розмірв S/M/L.
Розмір S/0.5 кг (у формі серця) – на 3-4 особи.
Розмір M/1 кг (кругла форма) – на 6-8 осіб.
Розмір L/1.5 кг (кругла форма) – на 8-12 осіб.
У вартість мусового торту врахований стандартний декор:
Покриття шоколадним глясажем або велюром (на вибір), макарони (2,3 шт.), безе, сезонні ягоди, напис шоколадом.
Наша найважливіша мета – втілення свіжості та сучасності ідей у нашій продукції. Кожен десерт і торт ретельно готується з великою увагою, де враховуються сезонність, останні тренди і наш особливий підхід.
Слід зазначити, що кожен торт є унікальною майстернею ручної роботи. Тому можливі дрібні відмінності від фото-зразків і зміни у декораціях залежно від сезону.
Якщо ви надаєте перевагу якості, ми високо оцінимо, якщо ви замовите свою солодку частину свята заздалегідь – за 3-4 дні до запланованої події. Це надасть нам можливість докладно підготуватися, вкласти в кожен торт та десерт достатньо часу та уваги.
Наша команда пишається особистим підходом до кожного гостя. Ми завжди готові втілити будь-яку вашу ідею у реальність!