Приймаємо замовлення на бісквітні торти від 2 кг.
Ціна за 1 кг торта вказана без покриття та декору.
Всі торти покриваються шоколадним ганашем товщиною від 0,7 – 1 см.
Бісквіт з грецьким горіхом, бісквіт маковий з цедрою апельсина, ганаш на основі білого бельгійського шоколаду з грецьким горіхом, макова начинка, кавове кремю
Шоколадний бісквіт, ромова пропитка, хрусткий прошарок на основі чорного шоколаду, карамельне кремю, фундук, ганаш на основі чорного шоколаду та рому
Ванільний бісквіт з пропиткою, абрикосово-персикове компоте, вишневе компоте, крем-чіз на основі крем-сиру Маскарпоне
Мигдалевий бісквіт, хрусткий прошарок на основі карамельного шоколаду, карамельне кремю з нотками солі, груша з ваніллю та легким ароматом кориці, карамельний крем-чіз
Ванільний бісквіт, пропитаний кокосовим молоком, кокосовий хрусткий прошарок на основі молочного шоколаду, компоте зі шматочками манго та пюре маракуї, кокосовий крем на основі білого шоколаду, кокосових вершків та крем – сиру Маскарпоне
Шоколадний бісквіт, хрусткий шоколадний прошарок, шоколадне кремю на основі чорного, молочного та білого шоколаду з додаванням хрустких шоколадно-рисових кульок
Ванільний бісквіт, лаймова пропитка, фісташковий ганаш на основі фісташкової пасти та білого бельгійського
шоколаду, малинове кюлі, фісташкови крем-чіз
Мусові торти готуємо трьох розмірв S/M/L.
Розмір S/0.5 кг (у формі серця) – на 3-4 особи.
Розмір M/1 кг (кругла форма) – на 6-8 осіб.
Розмір L/1.5 кг (кругла форма) – на 8-12 осіб.
У вартість мусового торту врахований стандартний декор:
Покриття шоколадним глясажем або велюром (на вибір), макарони (2,3 шт.), безе, сезонні ягоди, напис шоколадом.
Наша найважливіша мета – втілення свіжості та сучасності ідей у нашій продукції. Кожен десерт і торт ретельно готується з великою увагою, де враховуються сезонність, останні тренди і наш особливий підхід.
Слід зазначити, що кожен торт є унікальною майстернею ручної роботи. Тому можливі дрібні відмінності від фото-зразків і зміни у декораціях залежно від сезону.
Якщо ви надаєте перевагу якості, ми високо оцінимо, якщо ви замовите свою солодку частину свята заздалегідь – за 3-4 дні до запланованої події. Це надасть нам можливість докладно підготуватися, вкласти в кожен торт та десерт достатньо часу та уваги.
Наша команда пишається особистим підходом до кожного гостя. Ми завжди готові втілити будь-яку вашу ідею у реальність!