Зберігати круасани в морозильній камері при температурі не вище -15 –18˚С один місяць від дати виготовлення та пакування.
Відкритий пакет герметично закрити і зберігати в морозильній камері до 7 діб.
Склад: борошно італійське, масло 82% жирності ( 40%масла в круасані), вода, дріжджі пресовані, цукор, сіль морська.
Інструкція:
Круасани дістаємо з морозилки, розкладаємо на деко, застелене пергаментом, на відстані 7 -10 см. один від одного.
Наливаємо в окрему посудину 150 мл води та ставимо її в духовку на дно. Ставимо круасани в духовку та залишаємо їх у вимкненій духовці. Оптимальний час розстоювання 6-7 год.
Дістаємо круасани та розігріваємо духовку до 170 -180 ˚С.
Перед випіканням змащуємо круасани яйцем для більш естетичного вигляду.
Випікаємо впродовж 15 -17 хв. Час може трішки варіюватись, залежно від вашої духовки.
Click to order
Ваші замовлення
Total:
Залиште свої дані нижче Ми зателефонуємо вам протягом 15 хвилин для підтвердження замовлення
Доставка замовлень по тарифах Uklon Доставка.
Якщо ви за містом – вартість доставки ми розрахуємо індивідуально