Залиште свої дані і ми зателефонуємо найближчим часом.
Ім'я
Телефон
SHOco. TEAM
Щодня суперкоманда SHOco. створює продукт,
який піднімає настрій та дарує незабутні емоції

Кафе-кондитерська SHOco. | Про нас

Філософія SHOco.
Роман і Софія Шуптар
Нам дуже хотілося створити пекарню-кондитерську, яка відповідала б нашій філософії — просто, сучасно і дуже смачно. Вся наша команда — люди зі спільними цінностями, напевне тому нам це вдалося. Для нас SHOco. — це місце, де ми втілюємо своє бачення солодкого.
Якщо ми готуємо круасан, то це обов'язково круасан з борошна твердих сортів пшениці, якісного вершкового масла 82% жирності. Кожне тістечко макаронс виготовлене з мигдалевого борошна та начинки на основі найкращого шоколаду та натуральних ягідних пюре, зроблених власноруч нашими кондитерами.

Ми хотіли їсти якісні солодощі й приготували їх, щоб ділитися з мешканцями та гостями Львова.
Євген Сушко
Співзасновник та бренд-шеф про секрет SHOco.

Чи знаєте Ви, що відрізняє круасан від звичайного рогалика в формі круасана? Насправді, в останнього від оригіналу тільки форма. Зверніть увагу на структуру в середині, аромат, смак та вагу: добрий круасан — легенький і хрусткий, кінчики запечені, зверху — скоринки.

Класичне листкове тісто має 16 шарів у розрізі та це має бути видно. Рецептори повинні відчувати солодкуватий аромат і присмак вершкового масла. Саме масла, а не спреду чи молоковмісного продукту.

З таким підходом створювалось все меню в SHOco. і наші відвідувачі це відчувають. Якісні складники та любов до своєї справи — от і весь секрет.
Володимир Паращак
Шеф-кондитер SHOco.
Ця особлива любов до створення шедеврів кондитерського мистецтва зародилась ще 11 років тому. Тоді й розпочався мій кар'єрний шлях як кондитера.

Бажання поєднувати непоєднюване в пошуку саме того особливого смаку, якому вдастся пробудити найяскравіші смакові емоції - це те, що мотивує мене не зупинятись та постійно рухатись вперед.

Я радий, що тепер матиму честь створювати нові смаки ваших улюблених десертів саме тут, в SHOco, бо наша філософія полягає в постійному вдосконаленні, щоб гості завжди поверталися до нас усміхненими і задоволеними, адже Shoco - це не просто кондитерська, це мистецтво десерту.

Фіналісти 2016, 2017 та 2020
За чотири роки роботи ми тричі ставали фіналістами ресторанної премії Сіль.
Restaurant Guru 2019
...а в 2019 році відзнаку Restaurant Guru.
Фіналісти 2016 та 2017
За три роки роботи ми двічі ставали фіналістами ресторанної премії Сіль.
Restaurant Guru 2019
...а в 2019 році відзнаку Restaurant Guru.
Recommended
SHOco
Restaurant Guru 2021
У 2021 році SHOco. вкотре отримує відзнаку Restaurant Guru.